Filterelementen voor ontstoffingstechniek en luchtfiltratie

DSI filters is leverancier van een breed programma filterelementen voor ontstoffingstechniek en luchtfiltratie. Wij staan garant voor productkwaliteit en creativiteit in engineering. Lees meer over DSI Filters

Hoogwaardige kwaliteit filterelementen voor een concurrerende prijs

Wij denken graag mee met onze klanten. DSI helpt bij de juiste filterkeuze voor het vervangen van bestaande filterelementen. Daarnaast adviseren wij in het engineeringsproces van nieuwe filterinstallaties en de daarbij behorende onderdelen zoals filterelementen, druktanks en -ventielen, besturingsunits etc. Uw voordeel: hoogwaardige kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Tecnofil AG

DSI Filters is officieel partner van Tecnofil AG|Filtertechnik. Deze Zwitserse organisatie is ruim 25 jaar producent van een uiteenlopend programma filterelementen. Duurzaamheid is een belangrijke drijfveer in de bedrijfsvoering.

Laatste nieuws

Metavak beurs 2022

Het is altijd goed om onze interesses te koppelen en enthousiasme te delen. Ook wij vonden het leuk om met uw toekomstplannen mee te kunnen denken. Daarom bedankt voor uw bezoek!

A+ Eurovent certificering voor Tecnofil AG

Het belang van hoogwaardige energie-efficiënte luchtfilters neemt meer en meer toe gezien de steeds hogere energiekosten.