DSI Filters, de specialist in industriële stof-, en luchtfiltratie

DSI Filters adviseert u bij de juiste keuze van filterelementen voor industriële installaties. Wij denken graag met u mee inzake optimalisatie van de filtratie in het productieproces of het realiseren van een duurzame energiebesparing.

DSI Filters is leverancier van een breed programma filterelementen voor industriële ontstoffingstechniek en luchtfiltratie. Wij staan garant voor continuïteit in onze productkwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Naast vele producten in de gekende standaardafmetingen leveren wij ook een uitgebreid filterprogramma met klantspecifieke elementen voor stof-, en luchtfiltratie. Er zijn immers veel uiteenlopende filtertoepassingen en productieprocessen in de industrie.

DSI Filters is flexibel als het gaat om spoedopdrachten. We kunnen niet alleen standaard maar ook filter maatwerk snel leveren!

Uw voordeel: hoogwaardige kwaliteit voor een concurrerende prijs zonder veel tijd te verliezen!

DSI Filters uw partner in engineering

Vraagstukken inzake filteroptimalisatie in uw productieproces? Ze kosten vaak veel tijd en energie. Wij kunnen hierin met u meedenken zodat u tijd bespaart en de handen vrij heeft voor andere belangrijke zaken. DSI Filters adviseert u niet alleen in de juiste filterkeuze bij het vervangen van bestaande filterelementen. Wij zijn ook creatief in engineering.  Wij denken graag mee in het engineeringsproces van nieuwe filterinstallaties en de daarbij behorende onderdelen zoals filterelementen, druktanks en -ventielen, besturingsunits etc.

Uw voordeel: Een passende oplossing in het verder optimaliseren van uw productieproces op het gebied van stof-en luchtfiltratie.

samenwerking tussen Dsi en klanten
rene

“Ik ben meer dan 30 jaar actief op het gebied van stof- en luchtfiltratie in de Nederlands- en Duitstalige markt. Gedurende deze periode heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen die ik tot op de dag van vandaag dagelijks inzet voor het optimaliseren van processen in uiteenlopende branches bij mijn klanten. In 2019 ben ik gestart met DSI Filters BV. Productkwaliteit, flexibiliteit en creativiteit is waar ik voor sta. Veel producten uit ons leveringsprogramma worden gemaakt door Tecnofil in Zwitserland. Een prachtige professionele organisatie die volop inzet op innovatie en duurzaamheid. Onze aanvullende producten zijn eveneens van Europees fabricaat om zekerheid te kunnen bieden in leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteit.

( René Verkaart, eigenaar DSI Filters BV.)