Infastaub Filterinstallaties

DSI Filters levert vervangende filterelementen en filteronderdelen voor onder meer de onderstaande filterinstallatietypen:

Infa MAT-AM
Infa LAMELLEN – Jet AJLS/AJL
Infa BOY - IFB
Infa – JET, AJN
Infa-VARIO-JET AJV
Patronenfilter Infa-JETRON AJP
Slangenfilter Infa-MINI-JET Typ AJM
Silofilter Infa-JETRON AJP 

Tevens doen we dit ook voor de oudere filters van Infastaub.

Kijk even naar het typenummer op de installatie en vermeld deze in de aanvraag (foto toevoegen is ook voldoende). Met het typenummer kunnen we de juiste specificaties er snel bij pakken en een offerte toesturen.

wereld connecties
shutterstock_330383114

Tevens voeren wij ook inspecties uit voor bovenstaande filterinstallatietypen van Infastaub. Wij doen controlemetingen en checken alle belangrijke onderdelen van de filterinstallatie. De waarden van deze metingen en de bevindingen in deze inspectie worden nauwkeurig vastgelegd in een inspectierapport.

De klant krijgt het inspectierapport met bijgaand advies voor het vervangen van filterelementen of filteronderdelen of eventueel een in te plannen onderhoudsbeurt Het is belangrijk dat de filterinstallatie aan de vereiste emissienormen voldoet en er een gezonde werkomgeving wordt gecreëerd. Daarnaast is het interessant om te kijken of er een optimalisatieslag kan worden gemaakt in het afreinigen waardoor energieverbruik lager komt te liggen.

Voor uitgebreide informatie van DSI Filters inspectiewerkzaamheden klik hier