HoKu® filterraam

Het overgrote deel van de door ons geleverde zakkenfilters worden standaard uitgevoerd met het unieke HoKu® Filterraam. Dit is de juiste beslissing voor een beter milieu maar ook voor uw kostenbudget. Lees hier meer over het HoKu duurzaam filterraam.

Uniek is ons HoKu® Filterraam. Het betreft een duurzame uitvoering van gerecycled hout en plantenvezel. Deze filterraam constructie is oersterk. Het duurzame materiaal geeft dezelfde stabiliteit als verzinkt staal. Het materiaal is een mix van hout en kunststof, zonder kleurstoffen of andere toevoegingen. Voldoet tevens aan de ISO16890 normering en de strenge Zwitserse hygiënenormering ( SWKI VA 104-01).

Technische eigenschappen HOKU®
Materiaal 70% Hout en plantenvezels en 30% Polypropyleen
Temperatuurbereik -60° C bis +80° C
Uitzettingscoëfficiënt Breedte bij 75% luchtvochtigheid 1.50% in 6 maanden
Uitzettingscoëfficiënt Lengte bij 75% luchtvochtigheid 0.66% in 6 maanden
Uitzetting onder warmte alle richtingen onder 0.1%
Brandklasse volgens EN 13501-1 Klasse E
Brandkengetal volgens VKF 4.3/ zwakke rookvorming
Hygienetest volgens DIN EN ISO 846 1/1
Gebruik volgens VDI6022 geschikt
1_hoku_2 kopie (Small)

Door het HoKu filterraam te combineren met het innovatieve Nano Wave filtermateriaal zijn er naast de sterke en milieuvriendelijke constructie nog meer voordelen te noemen. Zo is het filteroppervlak van dit Nano Wave filtermateriaal 2,5x zo groot met als gevolg dat de stofopslagcapaciteit hoger ligt.

Deze verhoogde stofopslagcapaciteit resulteert in een lange standtijd van de filterelementen waardoor de operationele kosten lager komen te liggen. Daarnaast valt er ook een besparing te behalen op uw energiekosten. Het Nano Wave filtermateriaal heeft een lagere weerstand wat resulteert in een lager energieverbruik.

Kortom een investering in een HoKu filterraam met Nanowave filtermateriaal betekent niet alleen een juiste beslissing voor een beter milieu maar ook voor uw kostenbudget.

Als u geïnteresseerd bent is het mogelijk om gedetailleerde testresultaten toe te sturen. Weet u niet wat het beste is voor uw machines? Vraag het ons! U kunt ons bellen, mailen of informatie toesturen. Hierna krijgt u zo snel mogelijk bericht of een telefoontje terug. Kortom wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Zodat u de beste keuze kunt maken.