Keller filterelementen & filteronderdelen

DSI Filters levert vervangende filterelementen en filteronderdelen zoals de SINBRAN®, Probran PTFE membraan, Multitube, Y-filter en patronen voor verschillende type filterinstallaties van Keller Lufttechnik. Hieronder een overzicht van filterinstallaties waarvoor wij de benodigde onderdelen leveren:

Keller Vario
Vario 1
Vario 2.1
Vario 2.2
Vario 2.3
Vario P2
Vario 3.2
Vario 3.3
Vario P3
Vario 4.1
Vario 4.2
Vario 4.3
Vario P4
Vario 5.1
Vario 5.2
Vario P5
Vario 6.1
Vario 6.2
Vario 6.3
Vario P6
Vario P
Keller PT
PT-114
PT-121
PT-228
PT-242
Keller L-CUT
L-CUT P
L-CUT Neo

Trumpf lasersnijmachines

Keller Vario
Vario T1.0
Vario T1.2
Vario T1.5
Vario T2.5
Vario T3.0

Typenummer bij de hand?

Zeker weten dat u de juiste onderdelen bestelt? Stuur het typenummer van uw Keller filterinstallatie mee met de offerteaanvraag. Wij sturen u dan een offerte met de juiste onderdelen voor uw installatie. Een foto van het typenummer is genoeg.

Ook filterslangen voor JET-SET

Maakt u gebruik van de JET-SET filters van Keller Lufttechnik? DSI Filters levert hier de geschikte filterslangen voor. Indien gewenst nemen we deze direct mee in de offerte.

Bekijk datasheet PureTex filterplaten

Filterplaat met metalen flens
Rene Verkaart legt ideeën uit

Inspectie van Keller filterinstallaties

Het is belangrijk dat uw filterinstallaties voldoen aan de vereisten emissienormen. Een gezonde werkomgeving is niet alleen onmisbaar voor medewerkers, maar ook verplicht. 

DSI Filters is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties van filterinstallaties van onder andere Keller Lufttechnik. Na de inspectie ontvangt u een uitgebreid inspectierapport met advies over het vervangen van filterelementen of filteronderdelen, of het uit laten voeren van een onderhoudsbeurt. 

Tijdens de inspecties komen we vaak tot de conclusie dat de filterinstallatie onnodig veel energie verbruikt. Dit wordt opgelost door het afreinigen van de installatie. Ook dit advies vindt u terug in ons inspectierapport. 

Meer over onze inspecties