Herding Filterinstallaties

DSI Filters levert vervangende filterelementen en filteronderdelen voor onder meer de onderstaande filterinstallatietypen:

Herding Flex
Herding HSL
Herding Delta
Herding COMP

Tevens doen we dit ook voor de oudere Herding Filterinstallaties. Kijk even naar het typenummer op de installatie en vermeld deze in de aanvraag (foto toevoegen is ook voldoende). Met het typenummer kunnen we de juiste specificaties er snel bij pakken en een offerte toesturen of adviezen.

klik hier voor product datasheet

 

Staat uw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Hierboven staan namelijk de meest voorkomende modellen. Ook hebben we uiteraard onderdelen voor andere modellen, alleen zouden we moeten kijken wat voor uw model het meest geschikt is. Mocht u toch niet zeker weten welk model u heeft staan? Vraag het ons! U kunt ons bellen, mailen of informatie toesturen. Hierna krijgt u zo snel mogelijk bericht of een telefoontje terug. Kortom wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Zodat u de beste keuze kunt maken.

Filterplaten met een metalen flens
rsz_shutterstock_1897719487 (1)

Inspecties & onderhoud voor Herding Filterinstallaties

Tevens voeren wij ook inspecties uit voor bovenstaande filterinstallatietypen van Herding. Wij doen controlemetingen en checken alle belangrijke onderdelen van de filterinstallatie. De waarden van deze metingen en de bevindingen in deze inspectie worden nauwkeurig vastgelegd in een inspectierapport.

De klant krijgt het inspectierapport met bijgaand advies voor het vervangen van filterelementen of filteronderdelen of eventueel een in te plannen onderhoudsbeurt Het is belangrijk dat de filterinstallatie aan de vereiste emissienormen voldoet en er een gezonde werkomgeving wordt gecreëerd. Daarnaast is het interessant om te kijken of er een optimalisatieslag kan worden gemaakt in het afreinigen waardoor energieverbruik lager komt te liggen.

Voor uitgebreide informatie van DSI Filters inspectiewerkzaamheden klik hier