Herding Filterinstallaties

DSI Filters levert vervangende filterelementen en filteronderdelen voor onder meer de onderstaande filterinstallatietypen:

Herding Flex
Herding HSL
Herding Delta
Herding COMP

Tevens doen we dit ook voor de oudere filters van Herding.

Kijk even naar het typenummer op de installatie en vermeld deze in de aanvraag (foto toevoegen is ook voldoende). Met het typenummer kunnen we de juiste specificaties er snel bij pakken en een offerte toesturen.
klik hier voor product datasheet

rsz_shutterstock_1897719487 (1)

Tevens voeren wij ook inspecties uit voor bovenstaande filterinstallatietypen van Herding. Wij doen controlemetingen en checken alle belangrijke onderdelen van de filterinstallatie. De waarden van deze metingen en de bevindingen in deze inspectie worden nauwkeurig vastgelegd in een inspectierapport.

De klant krijgt het inspectierapport met bijgaand advies voor het vervangen van filterelementen of filteronderdelen of eventueel een in te plannen onderhoudsbeurt Het is belangrijk dat de filterinstallatie aan de vereiste emissienormen voldoet en er een gezonde werkomgeving wordt gecreëerd. Daarnaast is het interessant om te kijken of er een optimalisatieslag kan worden gemaakt in het afreinigen waardoor energieverbruik lager komt te liggen.

Voor uitgebreide informatie van DSI Filters inspectiewerkzaamheden klik hier